Uitkerke (Blankenberge) “ LE BOSQUET”  is terug , en hoe!!!


“ Le Bosquet” was jaren terug in de wijde omgeving rond Uitkerke (Blankenberge) een naam als een klok. Klok, waar de tijd nooit stil stond, en vooral de klepel behoorlijk zijn werk deed.


“ Le Bosquet” was toen “the place to be” voor koppeltjes, die eigenlijk geen koppeltjes waren, en die er Valentijn kwamen vieren op een dag,  dat het helemaal geen Valentijn was. Die koppeltjes kunnen vanaf nu aan de Brugse steenweg, nummer 133   , alweer hun hart en nog veel meer ophalen. Al hebben de nieuwe uitbaters van het nieuwe “ Le Bosquet “ vooral de bedoeling er een chique, maar toch warme  “ Bed & Breakfast “ aan te koppelen.


Lieven en Sabine, u allen nog wel bekend als gastheer en gastvrouw van “ Hotel José” in de Blankenbergse Visserstraat, hebben van het bijgebouw achter hun knappe villa een luxueus gastenverblijf gemaakt.


Twee schitterende kamers luisterend naar de ronkende namen van “Romeo” en “Juliet” wachten op hun volgende bezoekers, die voor ze hun heiligdom betreden zich nog even kunnen neervlijen in de knusse zetels van het aanpalende salon, eventueel genietend van heerlijk bubbelend nat, dat ……..” Romeo & Juliet” heet! Voor de deur spreidt zich een ruime parking uit, waar uw wagen een veilig, en goed beschermd tegen indringende blikken, plaatsje vindt.


Wie tussendoor even naar het strand, dijk of centrum van Blankenberge wil kan de lijnbus nemen die stopt immers net voor de deur, echt letterlijk net voor de deur.


De echte genieters kruipen zeker ook eens in de stomende “jacuzzi” , die Lieven net achter het gebouw heeft neergepoot. Adembenemend zicht op de achterliggende polders krijgt u er zo bij.

We hebben één gast momenteel online

Copyright © 2019 Le Bosquet. Alle rechten voorbehouden.                                               Webdesign: www.eeneigenwebsite.be